Knit Caress Dames Maillot

38,00
Voor wie niet wil inleveren op comfort of stijl, is er de Falke Knit Caress maillot. Dit pareltje uit de 'WE CARE' Collectie van FALKE zorgt ervoor dat je direct verliefd wordt. Waarom? Deze maillot biedt een mix van duurzaam biologisch katoen en zacht, w Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285101
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Waarom Falke Knit Caress?

Modieus én duurzaam, hoe mooi is dat? Deze maillot komt met een klassieke, fijne ribstructuur die feilloos samengaat met een speels, romantisch kabelpatroon. Het is meer dan een maillot; het is een fashion statement.

Kwaliteit en Comfort

Comfort is geen bijzaak; het is een prioriteit. Daarom heeft FALKE de Knit Caress uitgerust met een gladde gebreide zool en een brede boord. Dit zorgt voor een comfortabel gevoel, de hele dag door. Het voelt bijna alsof je op wolken loopt!

Perfecte Pasvorm en Duurzaamheid

Geen zorgen meer over maillots die afzakken of knellen. De perfecte FALKE-pasvorm in combinatie met versterkte belastingszones zorgt voor een optimale duurzaamheid en een comfortabele pasvorm aan voet en been.

Conclusie

De Falke Knit Caress maillot biedt een unieke mix van stijl, comfort en duurzaamheid. Het is meer dan een kledingstuk; het is een ervaring die je niet wilt missen. Maak je klaar om de kou te trotseren met deze adembenemende maillot!

Ga voor de Falke Knit Caress en ervaar zelf het ultieme comfort en de stijlvolle uitstraling. Je zult er geen spijt van krijgen!

Model

Falke - Knit Caress Dames Maillot - 48531

Samenstelling

69% Bio katoen, 17% Wol, 12% Polyamide, 2% Elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »