Softmerino Dames Panty

41,95
Stel je eens voor. Het is koud buiten, maar jouw benen zijn omhuld in pure, warmteregulerende luxe. Dat is wat de Softmerino Dames Panty van Falke voor jou kan betekenen. Deze niet-zo-doorsnee panty is een pareltje als het op beenmode aankomt! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
FALKE
Artikelnummer:
10285201
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Je Nieuwe Must-Have: De Softmerino Dames Panty van Falke!

Laten we direct ter zake komen: deze panty is niet zomaar een panty. Ze combineert ingenieus het beste van twee werelden. Aan de buitenkant zorgt een fijn laagje merino wol ervoor dat je benen altijd de juiste temperatuur hebben. Je bent dus beschermd tegen de kou, zonder dat het te warm wordt.

Zeg Vaarwel tegen Zweetbenen

Aan de binnenkant? Een royale laag huidvriendelijk katoen. Deze laag zorgt ervoor dat je benen droog en fris blijven. Plus, katoen is een taaie jongen als het om slijtage gaat. Dus, deze panty of maillot blijft er lang goed uitzien!

Alles Draait om de Details

Geen zorgen over schurende naden of knellende bandjes. De panty is verfijnd afgewerkt met vlakke naden en een drukvrije teenpunt. De pasvorm is uitstekend dankzij de versterkte belastingszones en de speciale FALKE-pasvorm.

Waarom Deze Panty Perfect is voor Jou

De materiaalsamenstelling spant de kroon. Met 57% scheerwol, 23% katoen, 18% polyamide en 2% elastaan ben je verzekerd van duurzaamheid, comfort en stijl. Het effen patroon en de opaque doorzichtigheid maken de panty uiterst veelzijdig. Geschikt voor zowel je businessoutfit als een casual look.

Extra Functies die Je Gaan Verliefd Maken

Verwarmend? Zeker. Vochtregulerend? Absoluut. Luchtdoorlatend? Ja, dat ook! Deze maillot geeft je een uniek, droog gevoel en is luchtdoorlatend voor dat extra frisse gevoel. En die band? Pure comfort, zonder te knellen.

Wacht niet langer en geef jezelf de luxe van comfort, stijl en duurzaamheid. Je benen zullen je dankbaar zijn! Voel de magie van Falke nu zelf!

Samenstelling

57% merino wol, 23% katoen, 18% polyamide, 2% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »