Sarlini Modal Rib Panty's Voor Dames

9,99
Verlang je naar een panty die niet alleen stijlvol is, maar ook ongeëvenaard comfort biedt? Deze rib panty van modal stof is de perfecte toevoeging aan jouw garderobe. Deze panty staat garant voor een elegante look en een hemels draaggevoel. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Sarlini
Artikelnummer:
10654003
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Luxe en Comfort van Onze Modal Dames Panty

De ribstructuur is het eerste dat opvalt. Deze verfijnde afwerking voegt een vleugje luxe toe aan iedere outfit. Of je nu naar een zakelijke bijeenkomst gaat of een avondje uit, deze dames panty tilt je look naar een hoger niveau.

Modal: De Vezel van Luxe

Modal is niet zomaar een stof. Het komt van beukenhoutvezels en heeft magische eigenschappen. Deze stof is zacht als een veertje en sterk als staal. Daarnaast is modal zeer duurzaam. Zo draag je bij aan een betere wereld terwijl je er fantastisch uitziet.

Perfecte Pasvorm en Comfort

Deze dames panty denkt aan elk detail. Van de brede, niet-knellende band tot de versterkte teenstukken. Het hygiënische katoenen kruisje en het extra tussenstuk in maat XXL zorgen ervoor dat je de hele dag comfort ervaart.

Keuze Te Over: Sarlini's Kleuren en Patronen

Sarlini zegt: "We love accessories". We bieden een breed scala aan kleuren en patronen. Kies de perfecte match voor je outfit. Of je nu houdt van ingetogen grijs of levendig rood, we hebben het allemaal.

Waar wacht je nog op? Ervaar het summum van luxe en comfort met deze onweerstaanbare dames panty van modal stof. Voel je elke dag als een koningin!

Laat je benen stralen. Koop nu jouw favoriete paar en voel het verschil!

Model

Sarlini ~ Sarlini Ladies 2x2 Rib Modal Tights ~ 16285002

Samenstelling

80% modal,15% polyamide, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »