Marcmarcs Avelon Dames Sokken

9,95
Maak kennis met de exclusieve Avelon damessokken, waar comfort en stijl samenkomen! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10658703

Informatie

Luxe Ontmoet Comfort

Stap in de wereld van Avelon, waar luxe damessokken niet alleen een statement maken, maar ook ongeëvenaard comfort bieden. Onze Avelon sokken combineren een tijdloos design met een vleugje exclusiviteit. De unieke rand voegt een subtiele, maar onderscheidende touch toe aan uw dagelijkse garderobe. Perfect voor elke gelegenheid, deze sokken zijn een must-have voor wie stijl hoog in het vaandel draagt.

Kwaliteit en Duurzaamheid

Gemaakt van het fijnste katoen, staan onze Avelon damessokken garant voor kwaliteit. Elke stap voelt als een luxe ervaring. De hoogwaardige pasvorm zorgt voor een comfortabele beleving gedurende de hele dag. Onze toewijding aan duurzaamheid betekent dat deze sokken niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook gemaakt zijn om lang mee te gaan.

Een Stijlvolle Aanvulling

Deze sokken zijn de perfecte aanvulling op elke outfit. Of u nu gaat voor een zakelijke look of een casual uitstraling, de Avelon damessokken voegen net dat beetje extra toe. Hun veelzijdigheid maakt ze geschikt voor elk seizoen en elke stijl, waardoor ze een onmisbaar element worden in uw sokkencollectie.

Waarom Kiezen voor Avelon?

Met Avelon kiest u niet alleen voor stijl, maar ook voor comfort en kwaliteit. Deze sokken zijn het perfecte cadeau voor uzelf of voor een dierbare. Laat zien dat u oog heeft voor detail en kwaliteit, en kies voor de elegantie van Avelon.

Model

Marcmarcs ~ Damessok Avelon ~ 82162

Samenstelling

80% katoen 10% lurex 8% polyamide 2% elastan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »