Marcmarcs Miriam Dames Badstofsokken

13,00
Wacht niet langer en verwen jezelf met de luxe van de Miriam Badstof Damessokken. Bestel nu en ervaar het ultieme comfort en stijl deze winter! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10658903
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek Warmte en Stijl met Miriam

Welkom in de wereld van comfort en stijl met onze Miriam Badstof Damessokken! Deze sokken zijn een essentiële aanvulling op elke casual outfit en brengen een perfecte balans tussen warmte en mode.

Ultiem Comfort

De Miriam damessokken staan bekend om hun heerlijk zachte katoenen samenstelling. Deze samenstelling garandeert niet alleen warmte tijdens de koudste dagen, maar zorgt ook voor een aangenaam gevoel aan je voeten. Of je nu thuis ontspant of een wandeling maakt, deze sokken zijn je ideale metgezel.

Naadloze Pasvorm

Onze Miriam sokken zijn ontworpen met een naadloze pasvorm. Dit unieke kenmerk maakt ze ongelooflijk comfortabel en voorkomt irritatie. Je voeten voelen zich de hele dag door verzorgd en comfortabel, zonder het ongemak van storende naden.

Stijlvol en Trendy

Naast comfort, zijn de Miriam damessokken ook een statement in stijl. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende trendy prints en kleuren die perfect passen bij de laatste modetrends. Kies jouw favoriet en voeg een vleugje persoonlijkheid toe aan je dagelijkse outfits.

Perfect voor de Winter

De Miriam sokken zijn speciaal ontworpen voor de winter. Ze bieden niet alleen extra warmte, maar ook de duurzaamheid om de koude dagen te doorstaan. Met deze sokken aan je voeten ben je klaar voor elk winteravontuur!

Model

Marcmarcs ~ Ladies sock Miriam terry sole ~ 82171

Samenstelling

78% katoen, 20% polyamide, 2% elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »