Marcmarcs Alix Dames Bamboesokken 2-Pack

14,00
Verras je voeten met onze Alix 2-Pack damessokken, de perfecte combinatie van stijl en comfort! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Marcmarcs
Artikelnummer:
10658801
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stijlvolle Veelzijdigheid

Ontdek de charme van de Alix korte dames sokken. Deze set van twee paar biedt een scala aan kleuren om elke outfit compleet te maken. Of je nu gaat voor een casual look of een formele stijl, deze sokken zijn de finishing touch die je zoekt. Hun subtiele elegantie voegt een vleugje klasse toe aan elke schoenkeuze.

Ongeëvenaard Comfort

Onze Alix sokken zijn vervaardigd uit hoogwaardig bamboevezelmateriaal. Dit unieke materiaal staat bekend om zijn zachtheid, waardoor het lijkt alsof je op wolken loopt. De ademende eigenschappen zorgen ervoor dat je voeten de hele dag door fris en comfortabel blijven. Ideaal voor drukke dagen of ontspannen momenten thuis.

Gezond voor Je Voeten

Dankzij de hypoallergene en antibacteriële kwaliteiten van bamboe zijn onze sokken een zegen voor je voeten. Ze verminderen de kans op irritaties en houden je voeten gezond. De vochtabsorberende eigenschappen zorgen ervoor dat zweet geen kans krijgt, waardoor je voeten langer fris blijven.

Duurzaam en Milieuvriendelijk

Bij het ontwerpen van onze Alix sokken hebben we niet alleen aan je voeten gedacht, maar ook aan de planeet. Bamboe is een duurzaam materiaal dat minder impact heeft op het milieu. Kiezen voor Alix sokken betekent kiezen voor een groenere toekomst. Draag ze met trots, wetende dat je bijdraagt aan een betere wereld.

Geef jezelf het geschenk van kwaliteit, stijl en duurzaamheid. Probeer vandaag nog onze Alix 2-Pack damessokken en ervaar het verschil!

Model

Marcmarcs ~ Dames Shortsock Alix 2-Pack ~ 82167

Samenstelling

64% bamboe 25% polyamide 8% lurex 2% katoen 1% elastan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »