HEAD Technische Thermo Skisokken Performance

16,99
Ervaar ongeëvenaard comfort en bescherming op de piste met de HEAD Technische Thermo Skisokken Performance, jouw geheime wapen voor een fantastisch ski-avontuur! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
HEAD
Artikelnummer:
11100404
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Verover de Piste met de HEAD Technische Thermo Skisokken Performance

Bereid je voor op je beste ski-avontuur met de HEAD Technische Thermo Skisokken Performance. Deze ski-kousen, speciaal ontworpen voor de ervaren skiër, bieden je een ongeëvenaard comfort en bescherming.

Zorgeloos Skiën Met Ongelooflijke Comfortzones

Laat je niet tegenhouden door ongemak op de piste. De voorgevormde kousen van HEAD zijn versterkt op het scheenbeen, dus geen pijnlijke schenen meer na een lange skidag. De ergonomisch geplaatste gewatteerde zones zorgen voor een extra laagje bescherming, zodat jij je kunt richten op het veroveren van die berg.

Steun Waar je die Nodig Hebt

Met extra support rond de enkel en hiel, zorgen deze skisokken voor meer stabiliteit tijdens je afdalingen. Het anatomisch gevormde voetbed past zich aan je voet aan voor een optimale pasvorm en comfort.

Warm en Droog, Zelfs in de Kou

Vergeet koude, vochtige voeten. De HEAD Technische Thermo Skisokken Performance zijn gemaakt van een wolmix die zorgt voor ultieme warmte. Dankzij de vochtafvoerende Merinowol blijven je voeten bovendien heerlijk droog, zelfs na een intensieve skidag.

Word onderdeel van de HEAD familie en ervaar de ware betekenis van comfort en protectie op de piste. Met de HEAD Technische Thermo Skisokken Performance ben je klaar om de wintersport van je leven te beleven. Waar wacht je nog op?

Ben jij klaar voor de Ultieme Ski-ervaring?

Grijp nu je kans en voeg de HEAD Technische Thermo Skisokken Performance toe aan je wintersportuitrusting. Ga voor comfort, warmte en bescherming tijdens je volgende avontuur op de piste. Bestel ze nu en voel het verschil op je volgende skitrip!

Model

HEAD Unisex Ski Performance Kneehigh 1p 701224075

Samenstelling

50% Wol, 22% Polyamide, 9% Polyester, 8% Polypropyleen

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »