Heatkeeper Heren Thermo Thermo Muts Los

9,99
Zeg vaarwel tegen de winterse kou met onze ultieme thermo muts voor heren. Beleef het verschil met deze must-have voor koude dagen. Het gaat hier niet om zomaar een muts, maar om een thermo muts. De naam zegt het al: deze muts houdt de warmte echt vast. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402101

Informatie

Warm de Winter Door met Onze Thermo Muts!

De binnenkant van de muts is bekleed met superzachte fleece. Je hoofd en nek krijgen een VIP-behandeling. Maar er is meer. De fleece heeft een hoge thermische isolatiewaarde (TOG 1.9). Dat betekent dat de warme lucht goed bewaard blijft dichtbij je huid. Krijg je het al warm?

Water- en Windbestendig

De buitenkant van deze thermo muts is je ultieme schild tegen de elementen. Winddicht en waterafstotend. Wandelen of fietsen in de regen? Deze muts houdt je droog en warm. Een veilige haven voor je hoofd en nek!

Pasvorm op Maat

Geen gedoe met een loszittende muts. Dankzij het verstelbare trekkoord zit deze Heatkeeper als gegoten. Pasvorm is geen kwestie, maar een feit.

Meer dan een Muts

Deze thermo muts is ideaal voor allerlei outdoor activiteiten. Van vissen tot motorrijden. Waar je ook gaat, je Heatkeeper gaat met je mee. De thermische technologie is van topniveau, met een speciale isolerende draad voor extra dikte. Kou is geen optie meer.

De Ultieme Thermo Muts

Kortom, als je op zoek bent naar een thermo muts die je warm houdt zonder in te leveren op comfort, dan is deze Heatkeeper thermo muts jouw match. Hoogwaardige materialen en slimme technologie maken van deze muts een winterse winnaar.

Waar wacht je nog op? Maak de winter warmer met de beste thermo muts op de markt. Ontdek zelf de warmte en het comfort van onze Heatkeeper. Zet de stap naar een warmere winter!

Model

Heatkeeper ~ Heren Thermo Insulated Hat ~ 140338

Samenstelling

100% Polyester

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »