Heatkeeper Heren Thermo Handschoenen

12,99
Laat de winter maar komen! Onze heren thermo handschoenen met afneembare wantflap bieden je ongeëvenaard comfort en warmte. Vergeet koude vingers en verstijfde handen. Deze handschoenen zijn je nieuwe beste vriend op ijzige dagen! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402701
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Herontdek Buitencomfort met de Heren Thermo Handschoenen met Wantflap

Telefoon bedienen of de hond uitlaten? Dankzij de slimme afneembare wantflap wissel je in een oogwenk tussen complete warmte en volledige vingerbeweging. Flexibiliteit op zijn best.

Extra Grip voor Actie

Slippen is verleden tijd. Deze thermo wanten zijn uitgerust met een extra grip vlak. Of je nu gaat skiën of een sneeuwballengevecht houdt, je bent klaar voor elk winters avontuur.

Heatkeeper: De Naam Zegt Het Al

Deze thermo handschoenen van Heatkeeper zijn je must-have voor koude omstandigheden. Ze combineren een zachte fleece laag met elastische isolatie. Niet zomaar warm, maar 'Heatkeeper-warm'!

Weer of Geen Weer

Wind en regen? Geen probleem! Deze handschoenen bieden excellente bescherming tegen alle elementen. Je handen blijven droog en warm, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is: genieten van de buitenlucht. Warm, licht en uiterst comfortabel. Dat vat de ervaring van deze thermo handschoenen samen. Ze zijn ideaal voor dagelijks gebruik en houden de warmte fantastisch vast.

Bonus: Thermische Hoofdbescherming!

Maak je set compleet met de bijpassende Heatkeeper thermo muts. De perfecte balans tussen hoge thermische isolatie en vochtregulatie. Want een warm hoofd is net zo belangrijk als warme handen.

Klaar om de winter te trotseren? Maak de juiste keuze voor comfort en functionaliteit. Haal vandaag nog je heren thermo handschoenen met wantflap in huis!

Model

Heatkeeper ~ Heren Thermo Handschoenen ~ 140329

Samenstelling

100% Acryl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »