Heatkeeper Heren Thermo Handschoenen

6,99
Verlang je naar buitenavonturen, zelfs als de temperatuur daalt? Dan hebben we iets speciaals voor je: onze Heatkeeper heren thermo handschoenen. Deze alleskunners beschermen je tegen wind, kou en zelfs regen! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402601
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Laat de Kou Jou Niet Stoppen: Heren Thermo Handschoenen van Heatkeeper

Ja, je leest het goed. De speciale isolerende draad in deze thermo handschoenen zorgt ervoor dat je lichaamswarmte perfect behouden blijft. Met een thermische isolatiewaarde van TOG 2.3 heb je nooit meer last van koude handen. Je voelt het verschil!

Zacht en Comfortabel

Stel je voor, je handen omhuld door een zachte fleece laag. Dat is het gevoel dat je krijgt met deze Heatkeeper handschoenen. Dankzij de speciale geborstelde afwerking aan de binnenkant geniet je van een extra zacht draagcomfort. Alsof je handen een luxe behandeling krijgen!

Flexibiliteit en Bescherming

Naast de isolerende eigenschappen, zijn deze handschoenen ook enorm veelzijdig. Ze zijn elastisch en bieden een uitstekende bewegingsvrijheid. Dus of je nu aan wintersport doet of gewoon de hond uitlaat, deze thermo handschoenen staan voor je klaar.

Extra's Die Het Verschil Maken

Weg met die koude wind! De elastische boorden sluiten goed aan om je polsen. Dit zorgt voor een extra laag bescherming en houdt de warme lucht dicht bij je huid.

Nooit Meer Compromissen

Of je nu de bergen trotseert of je dagelijkse routine volgt, deze heren thermo handschoenen van Heatkeeper zijn je go-to keuze. Met hoogwaardige materialen en een solide constructie laten ze niets te wensen over. Ze houden je handen droog, warm en vooral, gelukkig.

Ben je overtuigd? Wacht niet langer en ervaar zelf het comfort en de warmte van deze onmisbare winteraccessoires!

Model

Heatkeeper ~ Heren Thermo Handschoenen ~ 140321

Samenstelling

100% Acryl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »