Heatkeeper Water & Windproof Heren Thermo Muts

8,99
Ben jij een outdoor fan? Dan weet je dat een goede thermo muts essentieel is. Maak kennis met de Heatkeepers Thermo Muts, jouw trouwe partner in elk koud avontuur. Gemaakt met passie biedt deze muts de perfecte combinatie van warmte, comfort en stijl. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Heatkeeper
Artikelnummer:
10402402

Informatie

Ontdek de Ultieme Thermo Muts voor Outdoor Avonturen

De binnenkant van deze thermo muts is gevoerd met heerlijk zachte fleecestof en voorzien van Thinsulate isolatie. Deze krachtige combo zorgt voor een uitmuntende thermische isolatie met een TOG-waarde van 3.4. Je hoofd blijft warm, maar je zweet niet.

Elastisch Ribbreisel: Perfecte Pasvorm

De buitenkant van deze muts is gemaakt van elastisch ribbreisel. Dit maakt niet alleen de muts flexibel, maar zorgt ook voor een optimale vochtregulatie. Wind en kou krijgen geen kans, terwijl je hoofd kan ademen.

Dubbellaags Omslagboord: Extra Comfort

Niks vervelender dan een knellende muts, toch? Daarom heeft de Heatkeepers Thermo Muts een comfortabel dubbellaags omslagboord. Het biedt extra bescherming en zit als gegoten.

Synthetische Stoffen: Geen Kriebels

Deze heren thermo muts is gemaakt van synthetische materialen. Dus geen kriebels, zoals je die met wollen mutsen soms hebt. Alleen zacht comfort, zodat je de muts de hele dag wilt dragen.

Sneldrogend en Water/Windproof

Verzeild in een regenbui of sneeuwstorm? Geen probleem! Deze thermo muts is sneldrogend en beschermt je uitstekend tegen wind en water. Puur gemak en betrouwbaarheid in één product.

Heatkeepers: De Thermo Muts voor Alle Weersomstandigheden

Of je nu gaat skiën, wandelen of de hond uitlaat, de Heatkeepers thermo muts is de ultieme keuze voor alle koude weersomstandigheden. De speciale isolerende draad houdt warme lucht dicht bij je hoofd, waardoor je minder transpireert maar toch lekker warm blijft.

Probeer het zelf en ervaar het comfort en de warmte van de Heatkeepers Thermo Muts!

Model

Heatkeeper ~ Heren Thermo Muts Water/Windproof ~ 140333

Samenstelling

100% Acryl

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »