Puma AOP Heren Boxershorts 2-Pack

18,95
Stap in de wereld van comfort en stijl waar deze Puma boxershorts de norm zetten. Klaar voor actie, elke dag weer! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Puma
Artikelnummer:
11201205
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ontdek de Puma Heren Boxershorts Duo

Ontwaak je innerlijke sportman met deze Puma herenboxershorts. Deze set is een must-have voor de energieke man. Maak elke beweging met vertrouwen dankzij de kwaliteit en het comfort van Puma. De iconische tailleband met Puma-logo springt in het oog en voegt een trendy touch toe aan je ondergoedlade.

Elke set bestaat uit twee boxershorts: één in stoer antracietgrijs en de ander in een grijs met een stijlvol all-over Puma-logo. Beide shorts bieden luxe door hun zachte stretchstof, ontworpen voor optimaal draagplezier.

Comfort en Ondersteuning in Stijl

De brede en elastische tailleband garandeert een comfortabele pasvorm, terwijl het geïntegreerde Puma-logo stijl toevoegt. De rekbare katoenmix zorgt ervoor dat de shorts niet alleen zacht zijn, maar ook perfect meebewegen met je lichaam.

Geniet van extra gemak door de vlakke naden die wrijving voorkomen. Het kruis is dubbel gelaagd voor onmisbare ondersteuning. De Puma Logo AOP Boxer 2P is een praktische set die stijl en comfort combineert.

Let wel, deze boxershorts zijn een finale aankoop - ruilen is niet mogelijk vanwege hygiënische redenen. Zo garanderen we de kwaliteit en veiligheid van onze producten.

Model

Puma ~ Heren AOP Boxer 2-Pack ~ 100001512

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »