Levi's WB Heren Boxershort 2-Pack

24,95
Ontdek hoe duurzaamheid en comfort samensmelten in de WB Heren Boxershorts van LEVI’S - de milieubewuste keuze die je elke dag opnieuw het ultieme draagplezier biedt. Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Levi's
Artikelnummer:
11000701
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Stap Over op Duurzame Klasse

Maak kennis met de toekomst van ondermode: onze WB Heren Boxershorts. Gemaakt door LEVI’S om jouw leven én de aarde mooier te maken. Elk paar is een stap vooruit. Jij kiest voor modebewust en milieuvriendelijk, zonder een greintje concessie aan comfort.

Wat maakt ze bijzonder? Ons eco-vriendelijk katoen. Jouw huid wordt verwend door de zachte boord die als gegoten zit. En je draagt bij aan het milieu met de recyclebare verpakking. Want kleine keuzes maken het grote verschil.

Ontworpen voor Beweging

Voel de vrijheid, elke dag. Deze boxershorts vormen zich naar jouw lichaam voor de ultieme fit. De elastische band biedt bewegingsvrijheid. Of je nu sport, werkt of ontspant, onze shorts zijn jouw trouwe compaan.

Last van opkruipend ondergoed? Verleden tijd! Onze shorts blijven waar ze horen. Stijl ontmoet functie met het iconische Levi's logo. Comfort en klasse gaan bij ons hand in hand.

Een Bewuste Keuze

Dit is meer dan ondergoed. Dit is een beweging. Draag de WB Heren Boxershorts en wees de verandering. Het superzachte katoen en onze duurzame keuzes voelen niet alleen goed, ze doen goed. Maak elke dag bijzonder met een keuze voor kwaliteit en integriteit.

Voeg toe aan jouw collectie en voel het zelf. Onze WB Heren Boxershorts zijn meer dan comfort; ze zijn een belofte aan jezelf en de wereld. Maak nu je keuze en voel morgen het verschil.

Zet vandaag de stap naar duurzaam en stijlvol ondergoed. Laat je verrassen door hoe goed verantwoord kan voelen!

Model

Levi's ~ Heren WB Boxer 2-Pack ~ 701203923

Samenstelling

95% katoen, 5% elastaan

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »