Teckel Dames Wollen Sokken

5,95
Zeg gedag tegen koude voeten met onze Teckel wollen damessokken - stijl en comfort in één! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10656901
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Ultiem Comfort en Stijl

Ontdek de perfecte combinatie van warmte en stijl met onze Teckel wollen damessokken. Deze set bestaat uit twee paar sokken, zorgvuldig gemaakt met 10% wol. Deze unieke samenstelling garandeert niet alleen comfort maar houdt je voeten ook heerlijk warm. Ideaal voor die kille dagen!

Unieke Designs

Elke set bevat een paar met een unieke Noorse print en een effen paar. De prints zijn beschikbaar in twee stijlvolle kleurencombinaties: klassiek grijs met een grijze print en een chique burgundy met off white. Deze variatie zorgt ervoor dat je altijd een paar hebt dat past bij je outfit en stemming.

Kies voor Teckel wollen damessokken en ervaar zelf de luxe van hoogwaardige materialen gecombineerd met prachtige designs. Deze sokken zijn niet alleen een traktatie voor je voeten, maar ook een aanvulling op je garderobe. Bestel nu en stap in de wereld van comfort en stijl!

Model

Teckel ~ Damessok Wolmix Design ~ 13177

Samenstelling

55% Polyester 33% Acryl 10% Wol 2% Elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »