Teckel Wolmix Damessokken 2-Pack

5,95
Ontdek de perfecte combinatie van stijl en comfort met onze Wolmix Damessokken 2-Pack! Lees meer
  • Sociaal Bewust Verzonden
  • Online Sokken Specialist
  • Snelle Verzending met Postnl
  • Veilig Betalen met iDeal
  • Voordelig en Betrouwbaar
  • Gratis Verzending vanaf 35,-

modelnaam

Merk:
Teckel
Artikelnummer:
10656701
Levertijd:
direct leverbaar

Informatie

Onweerstaanbare Kwaliteit en Design

Zoek je sokken die zowel mooi als comfortabel zijn? Onze Wolmix Damessokken 2-Pack vormt de ideale oplossing! Deze set bestaat uit twee paar prachtige damessokken, ontworpen om jouw dagelijkse outfit te verrijken. Of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor je werkoutfit of een comfortabele optie voor thuis, dit pakket biedt het allemaal. Met een oogstrelende mix van een bewerkt paar en een uni paar, zit er altijd iets bij dat jouw stijl perfect aanvult.

Verscheidenheid aan Designs

Niet helemaal overtuigd van het design? Geen zorgen! Wij begrijpen dat smaken verschillen. Daarom bieden wij een breed scala aan ontwerpen in onze collectie. Neem een kijkje onderaan deze pagina om alle alternatieven te ontdekken. Wij zijn ervan overtuigd dat je iets vindt dat naadloos aansluit bij jouw unieke stijl en voorkeuren.

Ultiem Draagcomfort

Comfort staat bij ons hoog in het vaandel, en dat merk je. Deze sokken bevatten 10% wol, waardoor ze niet alleen zacht en luxueus aanvoelen, maar ook nog eens heerlijk warm zijn. Ideaal voor koudere dagen of gewoon voor dat extra beetje comfort. TECKEl, onze vertrouwde partner, zorgt ervoor dat elke sok met zorg wordt vervaardigd, zodat jij kunt genieten van topkwaliteit aan je voeten. Het is meer dan alleen een sok, het is een ervaring van comfort en stijl.

Model

Teckel ~ Damessok Wolmix Dessin 2-Pack ~ 13171

Samenstelling

55% Polyester 33% Acryl 10% Wol 2% Elastane

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »